3 x uniek overnachten

Er zijn het hele jaar door regelmatig lange weekenden vanwege feestdagen en korte of langere schoolvakanties. Voor die gelegenheden geven wij je graag drie tips voor bijzonder overnachten in de Noordoostpolder. Voor elk wat wils! Ben je op zoek naar een overzicht van alle overnachtingen? Klik dan hier

Tip #1

Netl de Wildste Tuin

Van romantische safaritent tot gezellige groepsaccommodaties en stoere zeecontainerwoningen: op dit bijzondere vakantiepark vind je tal van verblijfsmogelijkheden. Daarnaast is er in Netl genoeg te beleven. Ga op avontuur in het bamboebos, tackle het obstacle parcour of huur een kano. Zomers kun je er relaxen op het strand en genieten van de zon, goed eten en muziek. Wat wil je nog meer? Een sauna misschien, of een huttub? Check! Ook daarvoor ben je bij Netl aan het juiste adres.

Meer informatie
Overnachten in een zeecontainer in Netl

Tip #2

Monument & Bed Karwijhof

Zodra je deze bijzondere woning binnenstapt, waan je je terug in de jaren 70. Misschien voelt het voor jou als thuiskomen of herken je juist elementen vanuit het huis van jouw (groot)ouders. De retro-woning is geheel ingericht in de stijl van de jaren 70 en van alle gemakken voorzien. Zo leent de okergele bank zich perfect voor een ontspannen avond en maak je in de goed uitgeruste keuken heerlijke hapjes klaar. De tuin is gelegen op het oosten, perfect om 's ochtends na een goede nachtrust een kopje koffie in te drinken. 

Meer informatie

Tip #3

B&B De Pipowagen

Gezelligheid en ontspanning, dat vind je bij B&B De Pipowagen in Ens. Deze knusse en vrijstaande B&B staat midden in het weidse polderlandschap en is van alle gemakken voorzien. Indien gewenst wordt er een ontbijt van verse streekproducten geserveerd en kun je twee fietsen huren, waarmee je de omgeving kunt verkennen. Ben je na een actieve dag toe aan wat ontspanning? Dan stoken de gastvrije eigenaren graag de houtgestookte hottub voor je warm; hier kom je echt tot rust.

Meer informatie
Een klein huisje op wielen omringt door groen. Voor het huisje staat een hottub en een hangmat. In Ens in de Noordoostpolder.

Meer inspiratie nodig? - Lees snel onze andere blogs