Netl De Wildste Tuin & Camping Kallumaan

Netl in de Noordoostpolder is heerlijk voor een dagje ouderwets buitenspelen, fanatiek sporten, lekker zwemmen of een stevige wandeling. Het park trekt veel dagjesmensen aan, maar je kunt er ook uitstekend kamperen. Op Netl vind je duinen, zwemwater, bamboebossen, wandelroutes en natuurlijke speelmaterialen. Er is een 18 holes pitch en putt baan en een obstacle parcours voor fanatieke sporters. 

Groepshuizen
NETL is een ontspannen uitvalsbasis voor het verkennen van Flevoland. Droom weg in …

Netl in de Noordoostpolder is heerlijk voor een dagje ouderwets buitenspelen, fanatiek sporten, lekker zwemmen of een stevige wandeling. Het park trekt veel dagjesmensen aan, maar je kunt er ook uitstekend kamperen. Op Netl vind je duinen, zwemwater, bamboebossen, wandelroutes en natuurlijke speelmaterialen. Er is een 18 holes pitch en putt baan en een obstacle parcours voor fanatieke sporters. 

Groepshuizen
NETL is een ontspannen uitvalsbasis voor het verkennen van Flevoland. Droom weg in één van de drie kleinschalige houten groepshotels in de natuur. In de winter zijn groepen ook welkom voor een winterse barbacue. Hiervoor is een barbecue aangeschaft, die tegelijkertijd als vuurkorf gebruikt kan worden, zodat iedereen er lekker warm bij staat tijdens het barbecueën. De koks van Netl bereiden de lekkerste vegetarische, vis- en vleesgerechten op de bakplaat, terwijl de bediening je voorziet van een drankje, zodat jij gezellig en lekker warm bij het vuur met je familie, vrienden of collega's staat te kletsen.

Pionierswoningen
Op het boerenerf van Netl Park staan twee gezellige pionierswoningen. Ovenacht hier zoals pioniers van Flevoland. De woningen zijn modern en landelijk ingericht met eikenhouten vloeren, moderne keuken en luxe badkamer. Overnachten tot maximaal 6 personen per huisje.

Wielewagens
In Netl, de wildste tuin staan 2 wielenwagens. Waan je als een vogel zo vrij in de pipowagens die zijn geupcycled tot eigentijdse gastverblijf waar je heerlijk overnacht. Lekker in je eigen nest kruipen, warm en beschut, op een kampeerplek van ongeveer 150 m2. Je geïsoleerde Wielenwagen is hip ingericht met een tweepersoonsbed, bedbankje (in 3 persoonswagen) of stapelbed (in 4 persoonswagen), tafeltje met stoelen, kapstok, een minikoelkastje en een kacheltje. Op het terras staan twee stoelen voor je klaar. Met een kampvuurkacheltje, om ’s avonds bij weg te dromen onder de blote sterrenhemel. Je verblijft vlakbij Natuurkampeerterrein de Mig, op loopafstand van strand en strandpaviljoen.

Camping
Slaap midden in de natuur bij Camping Netl de Wildste Tuin in de Noordoostpolder. Op een unieke plek droom je weg, geniet je volop en maak je plezier. Er zijn maar liefst twee campings op haar park aan de Leemringweg 19 in Kraggenburg. Camping het Heliveld biedt plaats aan camperaars en kampeerders met caravan en tent. In de buurt van de Zwolse Vaart komt Natuurkampeerterrein de MIG, met plekken zonder stroom voor Camperaars en tent kampeerders die van een ultieme natuurbeleving houden.

Duinen in Flevoland
In het midden van het park ligt een groot meer. Hier torenen metershoge zandduinen boven het water uit. Heel on-Flevolands, maar een attractie op zich. Netl is een heerlijke plek voor iedereen. Maar als kind kun je er helemaal los. Zwem vanaf het strand naar één van de groene eilandjes, of neem de touwbrug of de trekslop. Glij van de modderglijbaan of suis naar beneden via de dubbele kabelbaan. Of verstop je in de bamboejungle. En vies worden mag!

Eerlijk eten
Het thema 'natuurlijk' vind je overal terug. Ook in het restaurant van Netl. In het gezellige restaurant eet en drink je smakelijk, gezond, puur en eerlijk. De keuken maakt gebruik van seizoensproducten en heeft een eigen biologische groente- en kruidentuin. De kok stapt zo de keuken uit om sla te oogsten of geurige kruiden te plukken.

Strand en het water op
Bij Kokomo Verhuur op het Vuurtorenstrand van Netl de Wildste Tuin kun je kano's en SUPs huren. Ontdek de prachtige omgeving vanuit je kano of vanaf je SUP en geniet na afloop van een hapje en drankje bij het Strandpaviljoen.

Schoolreisje
Kinderen gaan helemaal los in “de Wildste tuin”, het nieuwe speel- en doepark voor schooluitje en schoolkamp in de Noordoostpolder. Bewegen en leren gaan spelenderwijs samen in het avontuurlijke speellandschap met natuurlijke hindernissen. Word vies op de modderglijbaan, werk samen op het trekpontje en de touwbruggen, ga hard op de kabelbaan, lach je rot bij de lachspiegels en ontdek de wereld van de bamboejungle.

Locatie