Voor ondernemers

Beste ondernemers in de Noordoostpolder. Op deze pagina geven we zoveel mogelijk informatie over lopende projecten waaraan geparticipeerd kan worden en geven we handige handvaten. Heb je een andere vraag of opmerking schroom dan niet om contact op te nemen met contactgegevens onderaan de pagina. 

Handig om in te lezen

Participatie in projecten

 • Nederland Waterland

  Flevoland haakt met vier iconen aan op de Nederland Waterland programmalijn van het NBTC Holland Marketing. Deze programmalijn vertelt het verhaal hoe Nederland omgaat met water. Het doel is het spreiden van buitenlandse toeristen. Drie van deze iconen liggen in de Noordoostpolder. 

  Meer over Nederland Waterland
  Nederland Waterland Rand van het Urk, rechts water wat grenst aan het dorp. Vuurtoren van Urk staat in het midden, op de achtergrond allerlei huizen van Oud-Urk.
 • Travel Trade

  Travel Trade Flevoland  is een samenwerking van Flevolandse bedrijven waarbij gezamenlijk de Flevolandse trademarkt bewerkt wordt.

  Travel Trade plan 2021
  Travel Trade Hotelkamer met een groot bed in het midden van de kamer tegen een bruine wand aan in Hotel van der Valk Emmeloord in de Noordoostpolder.

Subsidiemogelijkheden

Contact

Is jouw vraag op deze pagina nog niet beantwoord? Of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp. Je kunt contact met ons opnemen via dit mailadres:

info@visitnoordoostpolder.nl

Stuur een mail
Drie lijnen met lampjes in de avondschemering met op de achtergrond windmolens in de Noordoostpolder.