Marina Schokkerstrand

Marina Schokkerstrand ligt aan het Ketelmeer, een watersportgebied met zowel ruim als beschut vaarwater aan de oostkant van het IJsselmeer, tussen de IJssel en het IJsselmeer. Vanuit Marina Schokkerstrand is er voor elk boottype en bij elk weer wel een boeiend vaardoel.

Het randmerengebied is het grootste ononderbroken vaargebied van Nederland. De meren vormen een unieke verbinding tussen het nieuwe land van Flevoland en het oude land van het Gooi, Eemland, de Veluwe en de IJsseldelta. Bruisende jachthavens en unieke aanlegplaatsen zorgen voor een eindeloos verblijf.

Levendige (historische) dorpen en steden met leuke musea, attracties en restaurants staan garant voor veel gezelligheid en vertier. Brede stranden, veel ruimte en prachtige natuurgebieden met talloze fiets- en wandelroutes zorgen voor de nodige ontspanning.

Je kunt via de havenmeester passantenplaatsen bij Marina Schokkerstrand reserveren. Bij de passantenplaatsen is gebruik van toiletten, badkamer, water, electriciteit en wifi inbegrepen.

Contact

Marina Schokkerstrand
Schokkerhaven 2
8308 PX Nagele
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie

Locatie