Verhage fruit

Centraal bij Verhage fruit staat de frisse boerderijwinkel met een super uitgebreid assortiment, waar kraakverse appels, peren en kersen te koop zijn. 

Uniek in Nederland is de stokerij van de familie Verhage, waarin ze hun eigen appels, peren en kersen in een koperen ketel omtoveren tot een aromatische borrel.

De Boerderijwinkel biedt meer dan eigen fruit, dat dagelijks vers wordt aangeboden. Het natuurzuivere appelsap, uiteraard van eigen oogst, is inmiddels een begrip in de wijde omgeving. Door samenwerking met andere, kleinschalige bedrijven die ambachtelijk geteelde producten voortbrengen, vind je hier een verrassend breed assortiment aan, met zaken als echte boerenkaas, vlees van de Limosin koe en het graan-varken, verse scharreleieren, een grote verscheidenheid aan groenten direct van collega-telers, jams, honing en zelfs diverse wijnen. Twee keer per week vind je hier de lekkerste verse zuivelproducten, zoals melk, karnemelk, boter en allerlei soorten yoghurt. En wat dacht je van het boerenijs?

Locatie