Overnachten

Overnachten in de natuur, in een comfortabel hotel, ruime groepsaccommodatie of in een knusse Bed & Breakfast? Pak je pyjama en toilettas maar in en kom bij ons slapen. Wij beloven je rustige nachten onder een mooie sterrenhemel, waar je ’s ochtends nog wakker wordt gezongen door honderden vroege vogels.  Zijn ze je iets te vroeg? Neem dan een paar oordopjes mee om lekker lang uit te slapen.

Slapen in een hotel

Slapen als een roosje

Ben je op zoek naar een hotel? Dan adviseren wij Hotel Restaurant Grandcafé ’t Voorhuys, vlakbij de gezelllige winkelstraat De Lange Nering, het theater, het casino en de bioscoop. Een centrale plek wanneer je wilt overnachten in Emmeloord. Liever wat meer rust? Kom dan eens naar een van onze groendorpen. Zo vind je in Kraggenburg Hotel van Saaze op steenworp afstand van het Voorsterbos. Ook vlakbij het bos, maar dan in Marknesse, vind je een vestiging van de keten Fletcher Hotel-Restaurant. En dan is er nog Hotel Van der Valk Emmeloord, vlakbij de A6. Een fijne uitvalsbasis voor jouw bezoek aan de Noordoostpolder.

Bekijk alle hotels

Slapen op een camping

Een kampeerparadijs

Luxe kamperen, back to basic, je tent opzetten bij een boer op het erf of iets daar tussenin? De Noordoostpolder is een waar kampeerparadijs. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Camping De Voorst in het Voorsterbos. En wat dacht je van kamperen bij natuurcamping De Veenkuil in het Kuinderbos, waar je nog fikkies mag stoken met zelf gesprokkeld hout. De keuze is reuze wanneer je op zoek bent naar een camping in de Noordoostpolder. 

Bekijk alle campings

Camperplaats

In de Noordoostpolder hebben we meerdere camperplaatsen. Een echte aanrader is Camperplaats – Afslag Nagele. Rust, ruimte en een vleugje luxe op een boerenerf.

Slapen in een B&B

Voor de rustzoeker

In onze bed & breakfasts is het lekker opladen. In de natuur, in de stad, luxe of eenvoudig; er zit ongetwijfeld iets voor je tussen. We hebben in Ens bijvoorbeeld B&B De Pipowagen, waar je slaapt in een pipowagen, een plons kunt nemen in de houtgestookte jacuzzi of op kunt warmen in de sauna. De echte rustzoeker kiest voor slapen op de dijk: een tiny house bovenop de dijk, een kilometer verwijderd van de dichtstbijzijnde boerderij en pal naast landschapskunstwerk PIER + HORIZON. Klein, maar van alle gemakken voorzien overnacht je hier en leer je alles over deze bijzondere plek.

Bekijk alle B&B's
Een klein huisje op wielen omringt door groen. Voor het huisje staat een hottub en een hangmat. In Ens in de Noordoostpolder.

Slapen in een groepsaccomodatie

Gezellig samen weg

Een weekendje weg met vrienden, familie, je bedrijf of zorginstelling? In de Noordoostpolder zijn verschillende groepsaccommodaties te vinden. De Scandinavische groepshuizen bij Netl De Wildste Tuin middenin de natuur bijvoorbeeld. Gastvrij Schokland is ook een aanrader. In dit landhuis baad je in luxe en heb je ook nog eens een schitterend uitzicht op Werelderfgoed Schokland.

Bekijk alle groepsaccommodaties
Een groot wit huis met een terras op de voorgrond. Op het terras zitten verschillende mensen. In Kraggenburg in de Noordoostpolder.

Al onze overnachtingslocaties