Op donderdag 3 en vrijdag 4 juli vindt het jaarlijkse Pioniersdiner plaats, dit keer op een bijzondere locatie: midden in Voedselbos Emmeloord. Geniet van een sfeervol 4-gangen diner, bereid met aandacht voor lokale, duurzame en seizoensgebonden ingrediënten. De culinaire invulling is in handen van Guust en Colinde de Nijs van Le mirage bij u thuis. Zij serveren een sfeervol viergangendiner, bereid met oog voor duurzaamheid en seizoenen. Veel ingrediënten komen direct uit het voedselbos zelf.
Guust kookt volgens zijn beproefde 80/20-principe:
Walking dinner
Het diner wordt vormgegeven als een walking din…
Op donderdag 3 en vrijdag 4 juli vindt het jaarlijkse Pioniersdiner plaats, dit keer op een bijzondere locatie: midden in Voedselbos Emmeloord. Geniet van een sfeervol 4-gangen diner, bereid met aandacht voor lokale, duurzame en seizoensgebonden ingrediënten. De culinaire invulling is in handen van Guust en Colinde de Nijs van Le mirage bij u thuis. Zij serveren een sfeervol viergangendiner, bereid met oog voor duurzaamheid en seizoenen. Veel ingrediënten komen direct uit het voedselbos zelf.
Guust kookt volgens zijn beproefde 80/20-principe:
Walking dinner
Het diner wordt vormgegeven als een walking dinner. In kleine groepjes verken je het voedselbos en schuif je telkens op een andere plek aan voor de volgende gang. “Een ideale manier om met elkaar in gesprek te raken én het bos te beleven”, aldus Judith. “Bij mooi weer onder de open hemel, bij minder weer wijken we uit naar de Belgische barak.”
Voedselbos levendige plek
Het voedselbos is sinds de start in 2018 uitgegroeid tot een levendige plek, mede dankzij een vaste groep van twintig vrijwilligers die elke woensdag de handen uit de mouwen steekt. Arend stuurt de groep aan. “Eigenlijk ben jij de koningin van de bijenkast,” grapt Guust. De wekelijkse winkel draait goed, inmiddels zelfs met een eigen marktplaats voor lokale producten waaronder de populaire honing van Arends bijen.
Je bent van harte welkom voor een avond vol smaak, natuurbeleving en mooie gesprekken. Per avond is er plek voor 50 gasten. Wees er op tijd bij, want vol is vol!
(eventuele dieet- en eetwensen kunnen doorgegeven worden via info@lemirage.nl)
vanaf jouw locatie