Met groepen

Op stap met een groep? Voor één dag of wat langer? Wij hebben allerlei plekken waar we jullie kunnen ontvangen. Midden in de natuur of juist in de bewoonde wereld, we hebben ruimte genoeg. Strijk neer in een van onze groepsaccommodaties, boek een leuke activiteit en heb het fijn samen.

SuyderZee en De Hoeve

Op de grens

Aan de Uiterdrijkenweg, op de grens tussen de Noordoostpolder en Overijssel, staan maar liefst vier groepsaccommodaties vlak bij elkaar. Aan de Overijsselse kant staat De Hoeve, waar je met 24 personen kunt overnachten. Aan de andere kant van de weg, in de Noordoostpolder, vind je de groepaccommodatie Suyderzee, die je als geheel kunt huren voor maximaal 56 personen, maar die ook in twee aparte groepsaccommocaties kan worden opgesplitst: NieuwLand voor maximaal 22 gasten en OudLand voor maximaal 34 personen. Ruimte zat voor de meeste families of vriendengroepen. En anders huur je ze toch gewoon allemaal tegelijk?!

Meer over groepsaccommodatie SuyderZee

Samen uit, samen thuis

Netl de Wildste Tuin

Relaxte sfeer

In het relaxte duinlandschap van Netl De Wildste Tuin bij Kraggenburg is het altijd feest. Een familiedag, bedrijfsevenement of trouwdag? Hier kun je samen genieten van zwemstrandjes, een natuurspeeltuin, bamboejungle, obstacle trainingparcours, Pitch & Putt en beachvolleybal. Een feestje, zakelijke bijeenkomst of borrel? Bij Netl kun je kiezen uit verschillende sfeervolle buitenlocaties, het strandpaviljoen of multifunctionele zalen. En aan het einde van de dag blijf je lekker samen overnachten in een groepshotel of op de camping.

Meer over Netl
Een groot wit huis met een terras op de voorgrond. Op het terras zitten verschillende mensen. In Kraggenburg in de Noordoostpolder.

Recreatiepark De Voorst

Het bos als tuin

Recreatiepark De Voorst is een charmante camping met het Voorsterbos als voor- en achtertuin. Hier onthaast je pas écht en geniet je van de rust en ruimte. Maar iets actiefs ondernemen kan hier zeker ook. Wat dacht je van wandelen, fietsen, vissen en zwemmen? De kinderen worden in de zomervakantie door het professionele animatieteam vermaakt, dus je hebt geen kind meer aan ze... De groepaccommodatie, met maar liefst 8 slaapkamers, is omgeven door een grote tuin en het Speel- en Doepark ligt er recht tegenover. Perfect voor een familievakantie met kinderen, dus.

Meer over De Voorst