Met groepen

Op stap met een groep? Voor één dag of wat langer? Wij hebben allerlei plekken waar we jullie kunnen ontvangen. Midden in de natuur of juist in de bewoonde wereld, we hebben ruimte genoeg. Strijk neer in een van onze groepsaccommodaties, boek een leuke activiteit en heb het fijn samen.

De Strandhoeve

Veel mogelijkheden

Een bedrijfsborrel, familieweekend of een lekker actief uitje met je vriendengroep? Bij De Strandhoeve bij Blokzijl -op de grens met de Noordoostpolder- is overal wel een plek voor te vinden. Met horeca, groepsverblijven en meer dan zestig in- en outdoor activiteiten voor jong en oud en ook voor groepen uit de zorg, vind je hier ongetwijfeld een leuke dag, uitje of logeerpartij voor iedereen.

Meer over de Strandhoeve
Op de voorgrond een bar met de tap prominent in beeld, op de achtergrond stoelen en tafels. Bij de Strandhoeve in de Noordoostpolder.

Samen uit, samen thuis

Netl de Wildste Tuin

Relaxte sfeer

In het relaxte duinlandschap van Netl De Wildste Tuin bij Kraggenburg is het altijd feest. Een familiedag, bedrijfsevenement of trouwdag? Hier kun je samen genieten van zwemstrandjes, een natuurspeeltuin, bamboejungle, obstacle trainingparcours, Pitch & Putt en beachvolleybal. Een feestje, zakelijke bijeenkomst of borrel? Bij Netl kun je kiezen uit verschillende sfeervolle buitenlocaties, het strandpaviljoen of multifunctionele zalen. En aan het einde van de dag blijf je lekker samen overnachten in een groepshotel of op de camping.

Meer over Netl
Een groot wit huis met een terras op de voorgrond. Op het terras zitten verschillende mensen. In Kraggenburg in de Noordoostpolder.

Recreatiepark De Voorst

Het bos als tuin

Recreatiepark De Voorst is een charmante camping met het Voorsterbos als voor- en achtertuin. Hier onthaast je pas écht en geniet je van de rust en ruimte. Maar iets actiefs ondernemen kan hier zeker ook. Wat dacht je van wandelen, fietsen, vissen en zwemmen? De kinderen worden in de zomervakantie door het professionele animatieteam vermaakt, dus je hebt geen kind meer aan ze... De groepaccommodatie, met maar liefst 8 slaapkamers, is omgeven door een grote tuin en het Speel- en Doepark ligt er recht tegenover. Perfect voor een familievakantie met kinderen, dus.

Meer over De Voorst