Bijeenkomsten en evenementen

Wil je een bijeenkomst houden in de Noordoostpolder? Wij hebben alle ruimte in even zoveel soorten en maten. Intiem, groot, groter, grootst; er is hier voor altijd wel een plekje te vinden. Midden in de natuur bijvoorbeeld of op een speciale plek aan het strand. En het leuke is; je kan je verblijf vaak eenvoudig combineren met een leuke activiteit om je bijeenkomst net dat beetje extra te geven.

In het groen

Midden in de natuur

Wil je er met je collega's even helemaal uit? Vergaderen op een unieke groene locatie? Of wil je een familiefeest houden in een groene omgeving? Denk dat eens aan Netl de Wildste Tuin. In dit weelderige landschap waan je je even helemaal ergens anders. Je kunt hier slapen in een groepshuis of een vergaderruimte huren. Informeer bij Netl voor meer mogelijkheden. Ook leuk is Het Proeflab//in het Waterloopbos. Hier kun je ook je vergadering combineren met bijvoorbeeld een lunch en daarna lekker de benen strekken in Het Waterloopbos. Ook gelegen in een groene omgeving is Vakantiepark Eigen Wijze

Een dichtbegroeid bos met verschillende bomen met groene bladeren die om een waterplas staan in Marknesse in de Noordoostpolder.

Centraal gelegen

Met goede voorzieningen

Het is fijn als locaties goed te bereiken zijn en voldoende parkeergelegenheid en andere goede voorzieningen hebben. In Emmeloord hebben we verschillende locaties waar je een bijeenkomst kun organiseren. Hier kun je natuurlijk ook overnachting aan koppelen. Denk aan Hotel 't Voorhuys en Hotel van der Valk Emmeloord. Nieuw in Emmeloord is Brasserie AanDeel. Een hippe locatie met uitzicht op de Poldertoren. Geschikt voor een bijeenkomst, vergadering of feest. 

Een ruime kamer waarin een grote tafel staat met daaromheen verschillende stoelen. De ruimte is te gebruiken voor bijeenkomsten. In Hotel van der Valk Emmeloord in de Noordoostpolder.

Het is fijn om samen te zijn

Inspanning en ontspanning

Keuze uit activiteiten

Veel van onze evenementenlocaties bieden activiteiten aan. Bij De Strandhoeve kun je kiezen uit meer dan 60 indoor & outdoor activiteiten. Abseilen, boogschieten, bier proeven, wandklimmen, pizza bakken of bloemschikken. Hier is van alles te organiseren voor grote en kleine groepen. 

groen grasveld met een kleine boomstam waar een pijl en boog tegen aan staat bij De Strandhoeve in de Noordoostpolder.

Op een unieke plek

Schokland

Schokland is een unieke plek in de Noordoostpolder. Het is een plek met een unieke geschiedenis en het is daarmee ook een prachtige locatie voor jouw bijeenkomst of evenement. Wist je dat je in de kerk op Schokland kunt trouwen? Bij Restaurant Schokland (naast het museum) kun je zowel zakelijke als prive bijeenkomsten organiseren, natuurlijk kan dat in combinatie met een lunch of koffie met gebak. Ook leuk! Een bijeenkomst in het misthoornhuisje op de noordkant van Schokland. 

Tussen het riet door kijk je uit op de noordpunt van Schokland met een roze hemel als schemering in de Noordoostpolder.