Ervaar

Al die strakke en rechte lijnen zijn mooi, maar soms moet je buiten de lijntjes kleuren. Zin in wat actie? Dan kun je bij ons je hart ophalen. De Noordoostpolder is bijvoorbeeld een heerlijk gebied om met de fiets te ontdekken. Soms met de wind in het gezicht, soms met de wind in de rug. Maar altijd op een vlakke bodem en voorzien van weidse vergezichten.

Ga op zoek

Naar prachtige plekken

Liever aan de wandel? We hebben mooie wandelroutes voor je klaar liggen, die je langs prachtige plekken leiden. Door het Kuinderbos bijvoorbeeld of rond Museum Schokland. Een frisse duik nemen? Kom zwemmen bij onze stranden en recreatieplassen. Met een beetje mazzel kom je een eend of meerkoet tegen, terwijl je je baantjes trekt.

Groene begroeiing in het Kuinderbos in de Noordoostpolder,, op de achtergrond breekt de ochtendzon door de bomen heen.

Kom gezellig buiten de lijntjes kleuren

Bekijk

Onze musea

Als je op zoek bent naar wat rustiger vertier, dan zijn onze musea zoals op Werelderfgoed Schokland een echte aanrader. En ben je bijvoorbeeld al eens in het plattedakendorp Nagele geweest? Het werk van de beroemde architect Gerrit Rietveld wordt hier nog altijd levend gehouden.

Een gangpad van een museum, een opgesteld skelet, aan de muur zijn botten bevestigd. Op Schokland in de Noordoostpolder.

Snel naar