Terrassen

Zodra het zonnetje schijnt en de temperatuur aangenaam wordt, kunnen we weer heerlijk op het terras zitten en genieten van een lekker drankje en hapje. Op deze pagina vind je alle terrassen in de Noordoostpolder. 

Lunch of diner

Of alleen een lekker drankje

Niets is lekkerder dan op een heerlijke middag even bij te komen op het terras. De zon op je gezicht en een briesje door je haren. Laat je lekker verwennen en geniet ervan. In de Noordoostpolder hebben we terrassen op verschillende locaties. Zo hebben we Paviljoen Het ProefLab// midden in het Waterloopbos. Vanaf het terras kijk je uit op het bos en Land Art Deltawerk//. Bij Ons in de Wellerwaard & Pier16 liggen beide aan het strand. Hier kun je genieten van het uitzicht op het water. Maar ook voor de winkelliefhebbers zijn er voldoende terrassen in het centrum van Emmeloord. Denk aan Restaurant t' Voorhuys en Grand Café Emmeloord. Hieronder vind je alle restaurants en cafés met een terras in de Noordoostpolder.

Een tafel op een terras aan het strand wordt bediend door een medewerker die ze hapjes serveert. Bij de Wellerwaard in Emmeloord in de Noordoostpolder.

Wijnen, wijnen, wijnen

Wat zoek je

Filter op:

13 resultaten