Uit-je Tent Festival

Houd jij van kamperen op bijzondere plekken? Dan moet je ieder jaar in juni in de Noordoostpolder zijn. In deze blog lees je alles over het jaarlijkse Uit-jeTent festival, waarbij bijzondere locaties speciaal voor één kampeerweekend worden opengesteld. Een unieke ervaring!

Unieke kampeerlocaties

Ben jij een echte kampeerliefhebber? Laat jij je graag verrassen door unieke plekjes? Dan is het Uit-jeTent Festival écht iets voor jou. Kamperen kan ieder jaar in juni op unieke en bijzondere plekken in de Noordoostpolder. Wat dacht je van een vlot op het water, naast een visvijver, aan het strand of op een akkerbouwbedrijf. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Elk jaar gaat de organisatie op zoek naar nieuwe, unieke locaties. Zo kon je in 2022 kamperen in de Museumtuin van voormalig eiland Schokland. Of wat dacht je van kamperen in het Voedselbos in Emmeloord? In de agenda van Visit Noordoospolder vind je de data en locaties van iedere editie van Uit-je Tent zodra deze bekend zijn.

Uit-jeTent Hotspots

Je hoeft je niet te vervelen tijdens het Uit-jeTent weekend. Op verschillende plaatsen in de Noordoostpolder worden leuke activiteiten georganiseerd: de Uit-jeTent Hotspots. Houd de website van Uit-jeTent in de gaten voor het laatste nieuws. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief van Uit-jeTent, dan heb je het laatste nieuws als eerste in je mailbox.

Kamperen in een KarTent

Geen eigen tent, camper of caravan? Geen probleem. Je kunt bij je reservering een KarTent te bestellen. Dit is een duurzame, kartonnen tent geschikt voor twee personen. Wind- én regendicht. Bestel een KarTent en de organisatie zorgt ervoor dat het eenvoudige doe-het-zelf pakket op de door jou gekozen accommodatie staat. Dan hoef je deze alleen nog maar in elkaar te zetten!

Meer blogs uit de Noordoostpolder