Blogs

Welkom op de overzichtspagina van onze blogs! Hier vind je alle blogs over de Noordoostpolder. Laat je inspireren en haal het meeste uit jouw bezoek. Let wel: blogs zijn rondom een bepaalde vakantie of evenement geschreven en daarom niet per sé meer actueel op het moment dat je ze leest.

18 resultaten

5 x doen in december

5 x doen in december

Ieder seizoen heeft zijn charme, dus ook de winter. Okee, het is koud en donker, maar juist daarom de ideale tijd voor uitjes met een warme en gezellige sfeer. Oftewel: de winter is dé tijd om er op uit te gaan in de Noordoostpolder.

Meer lezen over 5 x doen in december

Open Monumentendag 2023

Open Monumentendag 2023

Op zaterdag 9 en zondag 10 september is het weer Open Monumentendag. In de gehele Noordoostpolder vind je 42 rijksmonumenten, waarvan sommige dit weekend zelfs gratis hun deuren openzetten. Altijd al binnen willen kijken? Dan is dit hét moment!

Meer lezen over Open Monumentendag 2023

Open monumentendag 2022

Open monumentendag 2022

In het weekend van 10 en 11 september 2022 is het weer landelijke Open Monumentendag. Ook in de Noordoostpolder zijn diverse musea en andere bezienswaardigheden gratis te bezoeken. Daarnaast organiseren ze dit weekend extra activiteiten, dus kom langs!

Meer lezen over Open monumentendag 2022