3 x strandjes in de Noordoostpolder

We hebben steeds vaker warme, zo niet hete, zomers in Nederland. Wil je weten waar je 's zomers lekker kunt afkoelen aan het strand? Wij hebben drie leuke strandjes in de Noordoostpolder op een rij gezet waar je veilig kunt zwemmen en van de zon kunt genieten. Het zwemseizoen loopt jaarlijks van mei tot oktober.

#1 Schokkerstrand

Ontspannen aan het Ketelmeer

Het Schokkerstrand ligt aan het Ketelmeer en is een heerlijke plek om deze zomer te ontspannen. Direct aan het strand ligt restaurant Pier16, waar je terecht komt voor een verfrissend drankje, lekkere lunch of een uitgebreid diner. De perfecte afsluiting van een dag aan het water. 

Meer over het Schokkerstrand

#2 Wellerwaard

Jong recreatie- en natuurgebied

Wellerwaard is een jong recreatie- en natuurgebied in de Noordoostpolder, waar je onder andere kunt zwemmen en wandelen. Er zijn speeltoestellen voor de kinderen en er hangen volleybalnetten. Op een warme dag kun je hier zelfs barbecueën op een aantal stenen. Neem daarvoor wel zelf je spulletjes mee (terug). 

Meer over Wellerwaard

#3 Netl De Wildste Tuin

Op ontdekkingstocht

Netl is een bijzondere plek in de Noordoostpolder. Hier kun je overnachten, spelen en ontspannen middenin de natuur. Met een vriendenpas kun je een jaar lang gebruik maken van allerlei faciliteiten. Bij Het Paviljoen vind je het grote strand, maar er is nog veel meer te ontdekken. Duik achter de duinen, spring in het water en zwem een rondje door de natuur! 

Meer over Netl

Meer blogs uit de Noordoostpolder