3x eropuit in de lente

Heerlijk, het is lente! De dagen worden langer, het weer (hopelijk snel) beter en dus gaan we weer vaker naar buiten. In deze blog tippen we drie leuke activiteiten voor dit seizoen. 

Tip #1

Groeten uit het Waterloopbos

Ga op avontuur met de 'Groeten uit het Waterloopbos' speurtocht van Paviljoen Proeflab//. Zo ontdek je de mooiste plekken van het Waterloopbos. Dit leuke spel is samen te spelen met een kleine groep of in teams met een grotere groep. De antwoorden op de vragen vul je gemakkelijk in op jouw mobele telefoon. Het spel kost €12,50 per team en duurt ongeveer 1,5 uur. Reserveer vooraf telefonisch en je kunt het spel ophalen bij Het Proeflab. Hier ontvang je ook een korte uitleg. Sluit de gezellige speurtocht af met een hapje en een drankje in het restaurant, direct naast het bos. 

Meer over Paviljoen Proeflab//

Tip #2

Tulpen plukken

Een heerlijke bezigheid: zelf de mooiste tulpen uitzoeken en plukken. Bij de Tulpenpluktuin in Marknesse kun je vanaf 9 april weer tulpen plukken. Een leuke afsluiting van jouw bezoek aan het Tulpenfestival. Eenmaal thuis zet je de kleurrijke bos tulpen in een vaas. Trek je ook de bol mee? Dan kun je deze in het najaar in jouw eigen tuin planten. Zo geniet je nog een tijd lang van jouw vondsten. 

Meer over de Tulpenpluktuin

Tip #3

Toeren met een E-Chopper

Een stoere, milieuvriendelijke en ontspannen manier om de Noordoostpolder te verkennen! Bij Van der Valk Hotel Emmeloord kun je zowel als gast als passant een E-chopper huren. Bij Hotel Emmeloord zijn 6 E-choppers verkrijgbaar, hiervoor heb je een rijbewijs nodig. Voor 3 uur huur betaal je €37,50 per persoon. Liever de hele dag toeren? Dan betaal je €60. 

Meer informatie en reserveren